fb-share-icon20
Tweet20
Share20

Bericht van Zaida 

Dag iedereen,

Ik wil een persoonlijke reflectie delen over de diepgaande impact die ons werk als peercoaches bij ImPOWER heeft gehad op mijn leven en de levens van degenen die we bedienen. De afgelopen maanden heb ik een aanzienlijke persoonlijke groei en transformatie meegemaakt, en ik wil het belang van ons werk benadrukken.

Werken bij ImPOWER heeft mij kennis van onschatbare waarde gegeven en de kans gegeven om opnieuw de arbeidsmarkt te betreden. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk iets positiefs kan bijdragen aan de samenleving en heb mijn doel in het leven ontdekt. Elke dag zie ik hoe ons werk een positieve invloed heeft op degenen die we helpen, waardoor ik diepe voldoening en voldoening krijg.

Ik heb het voorrecht gehad om in contact te komen met geweldige mensen en organisaties zoals ASC en Dignita, die ook met kwetsbare groepen werken. Deze individuen, die met aanzienlijke ontberingen te maken hebben gehad, hebben stappen gezet om hun leven te verbeteren – sommigen volgen therapie, terwijl anderen op zoek zijn naar waardige banen en hun eerste cv willen maken. Ze voelen zich gehoord, begrepen en niet bekritiseerd, en verlangen naar waardigheid en een beter leven.

Onze impact gaat verder dan meetbare resultaten. Het is een langzaam maar gestaag proces dat mensen in staat stelt de regie over hun leven in handen te nemen.

We hebben een ondersteunende en begripvolle omgeving gecreëerd die mensen helpt hun leven weer op te bouwen met waardigheid en zelfrespect. Ik ben enorm trots om hier deel van uit te maken en bij te dragen aan de belangrijke veranderingen die we doorvoeren.

Voor degenen die hulp nodig hebben, wij zijn hier om u te ondersteunen op uw reis. En voor degenen die helpen: uw steun en vertrouwen in onze missie zijn van onschatbare waarde. Samen maken we een verschil, leven voor leven.

Met oprechte dankbaarheid,
Zaida ImPower

nl_NLNederlands